Domain, tárhely, biztonság | 2frame.hu
Tárhely szolgáltatás, domain regisztráció, biztonsági megoldások egy helyen.
tárhely, domain, biztonság, weboldal, fejlesztés, honlap, szolgáltatás
412
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-412,,select-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
domain-hosting-premium

Weboldal egyszerűen!

Levesszük a válladról a honlapod fenntartásának összes gondját. Biztosítjuk  a domain regisztrációt, tárhelyszolgáltatást, céges levelezésedet, hogy Neked csak a vállalkozásoddal kelljen foglalkoznod. Többé nem kell aggódnod, hogy az oldalad elkészülte után magára marad, elavul és feltörik, mi folyamatosan frissen tartjuk, hogy a lehető legbiztonságosabb maradjon. Ismerd meg prémium szolgáltatásainkat!

BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

Biztonsági szolgáltatásunk keretében weboldaladat folyamatosan naprakészen tartjuk és extra biztonsági beállításokat üzemelünk be, hogy honlapod a lehető legnagyobb biztonságban legyen az illetéktelen behatolók előtt.


MIÉRT FONTOS EZ?

A weboldalak komponensei idővel elavulhatnak, ezzel megkönnyítve azok dolgát, akik anyagi megfontolásból, vagy csak puszta szórakozásból feltörik őket. A folyamatos frissítésekkel minimálisra csökkentheted az ebből fakadó veszélyhelyzeteket. Havi bruttó 8 000 Ft-ért* vállaljuk, hogy folyamatosan nyomon követjük weboldalad állapotát, és ha bármelyik része frissítésre szorul, mi azonnal megtesszük.

Tovább növelheted a biztonságot, ha nem csak frissen tartod a weboldalad, hanem olyan intézkedéseket is eszközölsz, amely megnehezíti a konkrét behatolási kísérleteket. A feltörést megkönnyítő információk, fájlok komponensek elrejtése, a kommunikáció levédése stb, mind azt a cél szolgálja, amit az autókba szerelt riasztók, védelmi eszközök. Az autódat védelem nélkül hagyod? Ugyanez érvényes a weboldaladra is. Havi bruttó 6 000 Ft-ért* mi elvégezzük  ezen védelmi rendszerek telepítését és beállítását, hogy biztonságban tudd a honlapod, valamint baj esetén a nálunk lévő weboldalakat díjmentesen megtisztítjuk és visszaállítjuk.


ÁRAK

Kedvezményes áraink az általunk készített weboldalak esetén érvényesek. Egyéb weboldalak esetén írj nekünk.

sec
Szolgáltatás neve
Havi díj*
Fél éves díj
Éves díj
Frissítési szolgáltatás 8 000 Ft 48 000 Ft 90 000 Ft
Biztonsági csomag 6 000 Ft 36 000 Ft 65 000 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.
* Frissítési és biztonsági szolgáltatás esetén a fél illetve egy éves időszak rendelhető. A havidíj feltüntetése tájékoztató jellegű!

TÁRHELY SZOLGÁLTATÁSOK

Minden tárhelyünkhöz korlátlan aldomain-t, emailfiókot,  FTP felhasználót és MySQL adatbázist adunk. A biztonságot többszöri adattükrözéssel és napi, heti, havi mentéssel biztosítjuk, hogy adataid a legnagyobb biztonságban legyenek. A sebességet sem bízzuk a véletlenre, SSD meghajtók és a DDR4 memóriák biztosítják honlapod leggyorsabb elérését.

Megnövekedett adatforgalom esetén dedikált erőforrásokat, VPS-t, valamint bérelt szervereket is igénybe vehetsz, hogy mindig ki tudd szolgálni a látogatóidat.


ÁRAK

Dedikált erőforrások, VPS és bérelt szerverek igénylése esetén írj nekünk.

Hosting
Méret
Domain
CPanel
Ár
1GB 1db Nincs 12 500 Ft
10GB 1db Nincs 26 000 Ft
10GB korlátlan Van 32 000 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

DOMAIN SZOLGÁLTATÁSOK

Szükséged van több domain névre? Megváltoztak az adataid? Nem kell több órás ügyintézési procedúrát végigszenvedned. Jelezd nekünk és elintézzük. Árainkat egyszerűsítettük, nincsenek rejtett költségek, nem kell több oldalas táblázatokat átbogarásznod.


ÁRAK

Kedvezményes áraink csak weboldalt és tárhelyet is rendelő ügyfeleink számára érhető el. Egyéb domain nevek regisztrációjával vagy hosszabbításával kapcsolatban írj nekünk.

domain
Új regisztráció
Átregisztráció
Hosszabbítás (1 évre)
Adminisztrációs költségek (alkalmanként)
.hu 0 Ft 0 Ft 2 500 Ft 5 000 Ft
.eu 4 000 Ft
.com 4 000 Ft
.org 4 000 Ft
.net 4 000 Ft
.info 4 000 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

tablet-business

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!

Kérdésed van? Egyedi domain nevet, vagy tárhelyet szeretnél? Jelenlegi honlapod nem biztonsságos? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő megoldást. A konzultáció díjmentes.

ÍROK NEKTEK

No posts were found.