Domain, tárhely, biztonság | 2frame.hu
Tárhely szolgáltatás, domain regisztráció, biztonsági megoldások egy helyen.
tárhely, domain, biztonság, weboldal, fejlesztés, honlap, szolgáltatás
412
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-412,,select-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Weboldal egyszerűen!

Levesszük a válladról a honlapod fenntartásának összes gondját. Biztosítjuk  a domain regisztrációt, tárhelyszolgáltatást, céges levelezésedet, hogy Neked csak a vállalkozásoddal kelljen foglalkoznod. Többé nem kell aggódnod, hogy az oldalad elkészülte után magára marad, elavul és feltörik, mi folyamatosan frissen tartjuk, hogy a lehető legbiztonságosabb maradjon. Ismerd meg prémium szolgáltatásainkat!

MINDEN EGY HELYEN

Válaszd a legjobb megoldást, legyen egy helyen a weboldalad, a domained és a tárhelyed. Kedvezményes csomagunk segítségével időt és pénzt takaríthatsz meg. Egyszeri éves díj ellenében folyamatosan megújítjuk a domainregisztrációd, naprakészen tartjuk a weboldalad, extra biztonsági megldásokat alkalmazunk,  valamint tárhelyet biztosítunk a honlapodnak és a levelezésednek. Egyszerűbben nem is lehetne.


KEDVEZŐ ÁR

Az All In One csomag ára magában foglalja domain címed egy éves meghosszabbítását és/vagy beregisztrálását, tárhelyed költségét, valamint biztonsági szolgáltatásainkat, amellyel frissen tartjuk a weboldaladat és megemeljük a biztonsági szintet.

Új weboldal készítés esetén, All In One csomagunk első éves díját elengedjük.


ÁRAK

Kedvezményes áraink az általunk készített weboldalak esetén érvényesek. Egyéb weboldalak esetén írj nekünk.

Szolgáltatás neve
Domain szolgáltatás
Tárhely szolgáltatás
Frissítési szolgáltatás
Biztonsági csomag
Kedvezményes ár / év
All In One csomag 1 .hu, .eu, .com, .net, .info, .org 1GB-ig Van Van 79 000 Ft
All In One Csomag 2 .hu, .eu, .com, .net, .info, .org 2-5GB Van Van 89 000 Ft
All In One Csomag 3 .hu, .eu, .com, .net, .info, .org 10-20GB Van Van 109 000 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

DOMAIN SZOLGÁLTATÁSOK

Szükséged van több domain névre? Megváltoztak az adataid? Nem kell több órás ügyintézési procedúrát végigszenvedned. Jelezd nekünk és elintézzük. Árainkat egyszerűsítettük, nincsenek rejtett költségek, nem kell több oldalas táblázatokat átbogarásznod.


ÁRAK

Kedvezményes áraink csak weboldalt és tárhelyet is rendelő ügyfeleink számára érhető el. Egyéb domain nevek regisztrációjával vagy hosszabbításával kapcsolatban írj nekünk.

Új regisztráció
Átregisztráció
Hosszabbítás (1 évre)
Adminisztrációs költségek (alkalmanként)
.hu 0 Ft 0 Ft 2 500 Ft 3 000 Ft
.eu 3 500 Ft
.com 3 500 Ft
.org 3 500 Ft
.net 3 500 Ft
.info 3 500 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

TÁRHELY SZOLGÁLTATÁSOK

Minden tárhelyünkhöz korlátlan aldomain-t, emailfiókot,  ftp felhasználót és MySQL adatbázist adunk. A biztonságot többszöri adattükrözéssel és napi, heti, havi mentéssel biztosítjuk, hogy adataid a legnagyobb biztonságban legyenek. A sebességet sem bízzuk a véletlenre, SSD meghajtók és a DDR4 memóriák biztosítják honlapod leggyorsabb elérését.

Megnövekedett adatforgalom esetén VPS-t, valamint bérelt szervereket is igénybe vehetsz, hogy mindig ki tudd szolgálni a látogatóidat.


ÁRAK

VPS és bérelt szerverek igénylése esetén írj nekünk.

Méret
Domain
CPanel
Ár
1GB 1db Nincs 10 000 Ft
2GB 1db Nincs 14 000 Ft
5GB 1db Nincs 19 000 Ft
10GB 1db Nincs 26 000 Ft
10GB korlátlan Van 32 000 Ft
20GB korlátlan Van 50 000 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

Biztonsági szolgáltatásunk keretében weboldaladat folyamatosan naprakészen tartjuk és extra biztonsági beállításokat üzemelünk be, hogy honlapod a lehető legnagyobb biztonságban legyen az illetéktelen behatolók előtt.


MIÉRT FONTOS EZ?

A weboldalak komponensei idővel elavulhatnak, ezzel megkönnyítve azok dolgát, akik anyagi megfontolásból, vagy csak puszta szórakozásból feltörik őket. A folyamatos frissítésekkel minimálisra csökkentheted az ebből fakadó veszélyhelyzeteket. Havi bruttó 4 000 Ft-ért vállaljuk, hogy folyamatosan nyomon követjük weboldalad állapotát, és ha bármelyik része frissítésre szorul, mi azonnal megtesszük.

Tovább növelheted a biztonságot, ha nem csak frissen tartod a weboldalad, hanem olyan intézkedéseket is eszközölsz, amely megnehezíti a konkrét behatolási kísérleteket. A feltörést megkönnyítő információk, fájlok kompnensek elrejtése, a kommunikáció levédése stb, mind azt a cél szolgálja, amit az autókba szerelt riasztók, védelmi eszközök. Az autódat védelem nélkül hagyod? Ugyanez érvényes a weboldaladra is. Évi egyszeri bruttó 45 000 Ft-ért mi élvégezzük  ezen védelmi rendszerek telepítését és beállítását, hogy biztonságban tudd a honlapod, valamint baj esetén a nálunk lévő weboldalakat díjmentesen megtisztítjuk és visszaállítjuk.


ÁRAK

Kedvezményes áraink az általunk készített weboldalak esetén érvényesek. Egyéb weboldalak esetén írj nekünk.

Szolgáltatás neve
Havidíj
Éves díj
Frissítési szolgáltatás 4 000 Ft 35 000 Ft
Biztonsági csomag 45 000 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

p

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!

Kérdésed van? Egyedi domain nevet, vagy tárhelyet szeretnél? Jelenlegi honlapod nem biztosnságos? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő megoldást. A konzultáció díjmentes.

ÍROK NEKTEK

No posts were found.